Lanka loppuu kesken työn ompelun

Lähetä meille postissa (Länkeläntie 9, 90440 KEMPELE) noin viiden senttimetrin pituinen mallipätkä langasta jota tarvitset lisää, niin saat lisälangan veloituksetta. Tämä mallipätkä on erittäin tärkeä, että osaamme lähettää Sinulle saman värjäyserän lankaa. Siksi langan värinumero ei riitä.
Muista ilmoittaa oma nimesi ja osoitteesi, sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi mahdollisia yhteydenottoja varten. Mainitse myös mistä kanavatyömallista on kysymys (mallinumero painettu kanavatyöpohjaan) ja kuinka monta säiettä tarvitset lankaa lisää.
Huomioi yst. että asiaa ei voi hoitaa sähköpostitse tai puhelimitse.

Jokin lanka puuttuu pakkauksesta kokonaan

Kanavatyön reunaan on painettu värikartta, jossa näkyy työssä käytettävät värit numeroineen. Jos jokin väri puuttuu kokonaan (ei siis lopu kesken!), voit joko laittaa meille sähköpostia info@kanavatyokeskus.fi tai soittaa (08) 345 038 ja kertoa mistä työstä/mallista on kysymys (mallinumero painettu kanavatyöpohjaan) ja kertoa monesko värialue puuttuva lankaväri on värikartassa (esim. ylhäältä tai alhaalta laskettuna) ja mikä numero on värin kohdalla värikartassa. Muista ilmoita myös nimi-ja osoitetietosi sekä sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi mahdollista yhteydenottoa varten.

Ompelemani kanavatyö on vino

Ei hätää – koska kanavatyö ommellaan puoliristipistona (vain yhteen suuntaan) –
on hyvin yleistä, että valmis työ on enemmän tai vähemmän vino.
Kun viet työsi kehystettäväksi, asiantunteva kehystäjä oikaisee työsi kehystyksen yhteydessä.

Mikä ero on kanavatyöllä ja ristipistotyöllä

Kanavatyö ommellaan puoliristipistona ts. vain yhteen suuntaan. (On käsiala
kysymys kumpaan suuntaan pisto on vino – sillä ei ole mitään merkitystä lopputuloksen kannalta, tärkeää on vain se, että pitää saman suunnan koko ompelun ajan)
Ristipistotyö ommellaan ristipistoin.