Langat

Käyttämämme 100 %:n villalanka edustaa korkeinta mahdollista laatua! Lanka on valmistettu nimenomaan kanavatöiden ompeluun. (Vyyhtikoko 200 g.) Mikäli Sinulla on jokin vanha kanavatyöpohja, johon tarvitset langat, niin voit lähettää sen  meille ja me langoitamme sen sinulle. Onnistuu myös, vaikka työstä on osa ommeltu, ja loppulangat ovat kadonneet. Mikäli sinulta loppuu kesken jokin lanka meidän valmistamastamme kanavatyöpakkauksesta, saat siihen veloituksetta lisälangat lähettämällä meille postissa mallipätkän langasta, mitä tarvitset lisää.(Huom. puhelimitse ei onnistu!). Mukaan maininta mistä kanavatyömallista on kyse, montako säiettä (ei vyyhtiä) tarvitset sekä omat yhteystietosi. Jos kyseessä on toisen valmistajan kanavatyö, saat myös siihen lisälankaa, edellyttäen että samantyyppistä löytyy, mutta siitä perimme pienen maksun sekä postikulun lähetyksestä. Tarvittaessa lisätietoja puhelimitse, (08) 345 038.

Sakset

Maahantuomamme Premax-sakset tulevat Italiasta perinteikkäältä ja arvostetulta saksien valmistajalta, joiden jokaisesta tuotteesta voi aistia viimeistellyn laadun lisäksi rakkauden käsitöihin. Suosittelemme Premaxia niin ammattikäyttöön kuin harrastukseenkin!

Ryijykannattimet

Kyläsepän tekemät aidot kannattimet eri pituuksin.   Klikkaa kuvaa, niin näet saatavana olevat pituudet ja hinnat.

Ompelukehykset

Käytännölliset apuvälineet erikokoisten kanavatöiden, ristipistotöiden sekä ikonien ompeluun! Kanavatöille alkaen koosta 20x30 cm - jopa kokoon 50x110 cm asti!    Huom! Jalallinen teline on myös apuna työn säilytyksessä ompelun ajan, jolloin et joudu keräämään keskeneräistä työtä pois poydältä tarvitessasi pöydän muuhun käyttöön- siirrät vain telineen seinänviereen ja langat esim. koriin telineen alle. Näppärää! Helmi-ikoneihin on sopiva Art 81031, pienin kehysmalli. Pyöreät kehykset 8 mm vahvuisina koot 13 - 22 cm, 16 mm vahvuisina koot 25 - 31 cm. Näihin saatavana myös pöytä ja lattiatelineet.