Toimitustavat

 

Posti

Lähin postitoimipaikka.

Bussipaketti

Lähin matkahuollon toimipaikka. Kun ilmoitat tilauksesi yhteydessä matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi, saat tiedon heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Lähellä-paketti

Pakettipisteitä on useissa Siwa, Valintatalo ja K-Market myymälöissä. Matkahuollon ohjelma hakee automaattisesti Sinua lähimmän pakettipisteen osoitteesi avulla. Kun ilmoitat tilauksesi yhteydessä matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi, saat tiedon heti, kun paketti on noudettavissa.

Maksutavat

Maksuvaihtoehtoina ovat joko etukäteislasku tai postiennakko. Yksityishenkilöille emme toimita laskulla tuotteitamme. Etukäteislasku -vaihtoehdossa laitamme Sinulle sähköpostiin laskun, kun tilauksesi on lähtövalmiina. Tällöin maksat tilauksen loppusumman lisäksi toimituskulut painon mukaan. Kun suoritus näkyy myyjän tilillä; tilaus lähtee valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Postiennakossa (postin lisämaksullinen palvelu) tilauksen loppusummaan lisätään postiennakkomaksu, 5,00 eur (=vakio, tilaamiesi tuotteiden määrä ei vaikuta) sekä postimaksu painon mukaan. Tällöin saat kotiisi saapumisilmoituksen ja maksettuasi sen postiin, saat tuotteet mukaasi. Nämä maksut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan matkahuolto- tai postimaksukonehinnaston mukaan. Postimaksukonehinnastossa v. 2017 alusta kirjemaksu alle 250 g lähetykselle on 2,95 eur, yli 250 g lähetykselle 5,68 eur. Paketttimaksu 2 kg  kiloon saakka 9,90 eur. (Postiennakkolisä 5 eur, mikäli tilaat postiennakolla) Matkahuollon bussipaketti 2 kg saakka 6,60 eur ja matkahuollon lähellä-paketti 2 kg saakka 7,30 eur. Bussiennakko 3,65 eur.