Toimitustavat

 

Posti

Lähin postitoimipaikka.

Bussipaketti

Lähin matkahuollon asiamiespiste. Kun ilmoitat tilauksesi yhteydessä matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi, saat tiedon heti, kun pakettisi on noudettavissa.

Lähellä-paketti

Pakettipisteitä on useissa  myymälöissä. Matkahuollon ohjelma hakee automaattisesti Sinua lähimmän pakettipisteen osoitteesi avulla. Kun ilmoitat tilauksesi yhteydessä matkapuhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi, saat tiedon heti, kun paketti on noudettavissa.

Maksutavat

Maksuvaihtoehtoina ovat joko etukäteislasku tai postiennakko. Yksityishenkilöille emme toimita laskulla tuotteitamme. Etukäteislasku -vaihtoehdossa laitamme Sinulle sähköpostiin laskun, kun tilauksesi on lähtövalmiina. Tällöin maksat tilauksen loppusumman lisäksi toimituskulut painon mukaan. Kun suoritus näkyy myyjän tilillä; tilaus lähtee valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Postiennakossa (postin lisämaksullinen palvelu) tilauksen loppusummaan lisätään postiennakkomaksu, 5,25 eur (=vakio, tilaamiesi tuotteiden määrä ei vaikuta) sekä postimaksu painon mukaan. Tällöin saat kotiisi saapumisilmoituksen ja maksettuasi sen postiin, saat tuotteet mukaasi. Nämä maksut määräytyvät kulloinkin voimassa olevan matkahuolto- tai postimaksukonehinnaston mukaan. Postimaksukonehinnastossa v. 2018 alusta kirjemaksu alle 250 g lähetykselle on 3,16 eur, yli 250 g lähetykselle 6,08 eur. Paketttimaksu 2 kg  kiloon saakka 10,90 eur. (Postiennakkolisä 5,25 eur, mikäli tilaat postiennakolla) Matkahuollon bussipaketti 2 kg saakka 6,70 eur ja matkahuollon lähellä-paketti 2 kg saakka 7,45 eur. Bussiennakko 3,65 eur.